Mondharmonica

Mondharmonica lessen met diatonische en/of chromatische mondharmonica.

Onze lessen mondharmonica zijn geschikt voor elk niveau. Of je nu net een mondharmonica gekocht hebt, of al jaren speelt en je techniek wil verfijnen.

Kennis van muziektheorie of het lezen van partituren is geen vereiste, maar op verzoek kan er ook met partituren of tabulatuur gewerkt worden. Tijdens de lessen biedt onze lesgever cursusmateriaal en backing tracks aan.

Zowel de diatonische mondharmonica (bluesharp) als de chromatische kunnen aan bod komen. Ook de muziekstijl is een keuze van de leerling (gaande van blues, jazz, tot folk, pop … ).

Hieronder wat info over onze lesgever: Oliver Vander Bauwede:

“Bezeten door de klanken van Little Walter en Sonny Boy Williamson raakte Olivier Vander Bauwede gefascineerd door de blues, en dan vooral door de mondharmonica. Na de raad op te zoeken van professionele spelers zoals Joe Filisko, Steve Baker, Steven Troch en Steven De Bruyn, ging hij de stiel leren op lokale bluesjams in zijn thuisstad Gent. Via de bluesscene zette hij zijn eerste stapjes in de muziekwereld, waarna hij ook andere genres begon op te zoeken. Behalve de diatonische mondharmonica beet hij zich ook vast in de chromatische, wat de weg opende naar zijn studie jazz aan de Jazzstudio in Antwerpen. Olivier is intussen te horen op zes albums en werkte al als studiomuzikant met radio, tv, en theaterproducties.”  

Alle lessen zijn individueel – 30 of 60 minuten en wekelijks – klik hieronder op Meer informatie en tarieven voor extra info!

MONDHARMONICA CHECKLIST: Wat heb je nodig voor je les basgitaar en wat kost het?

  • een mondharmonica (ofwel een set, ofwel een enkele, vaak start je dan met C)
  • weet je nog helemaal niets, dan is dit lesboek een fijne leidraad.

Vrije lesuren mondharmonica – wekelijks:

maandag (Olivier) – alles volzet – schrijf u in op de wachtlijst

Kijk hier regelmatig wat er last-minute vrijkomt en zet u op de wachtlijst!

 

Meer informatie of tarieven ?

We helpen je graag verder !!!

Foto's