Coffee & Bar & Zomerterras

Voor de vroege vogels, de avontuurlijke zielen, de levensgenieters, de muziekliefhebbers en iedereen daartussenin: onze deuren staan wijd open en jij hoort er absoluut bij – wandelaars en fietsers niet uitgezonderd!

Terwijl de klanken van muzieklessen zich vullen in de lucht, nodigen wij jou uit om te ontspannen in onze warme en uitnodigende ‘Coffee & Bar’, of om de zon op je gezicht te voelen op ons verrukkelijke terras.

En als je je gitaar meebracht, die snakt naar een vleugje liefdevolle zorg met reparaties of nieuwe snaren, wees gerust, onze bar is jouw plek om te vertoeven. Laat je betoveren terwijl we je instrument weer tot leven wekken, klaar om mee naar huis te nemen en te spelen.

Volg het betoverende geluid naar onze koffiebar, weggestopt achter de muziekshop of via de sfeervolle binnenkoer. Een wereld van genot wacht op je, dus stap binnen en laat je verrassen!

Wat biedt onze betoverende kaart aan? Een weelderige variëteit aan koffies, van krachtige espresso tot zijdezachte latte, allemaal bereid met zorgvuldig geselecteerde Or Specialty Coffees. Geniet ook van een palet aan verfrissende, met liefde gemaakte limonades, een scala aan heerlijke theesoorten, en een smaakvolle keuze aan bieren en frisdranken. En voor de avontuurlijke fijnproevers onder ons, presenteren we met trots een uitgelezen selectie Gin-tonics, samengesteld met lokale distillaten die je smaakpapillen zullen verrukken. Stap binnen en laat je verwennen, of je nu komt wandelen, fietsen, genieten van muziek of gewoon de nieuwsgierige ontdekker in jezelf wilt voeden – bij ons vind je altijd een warm welkom!