Muziekshop

Welkom in onze gezellige muziekshop - dé plek voor al jouw muzikale benodigdheden!

Bij Click-Track bieden we niet alleen een ruim assortiment van topkwaliteit muziekinstrumenten en toebehoren aan, maar ook een ongeëvenaarde service en professioneel advies. We zijn er voor jou, elke dag van de week – zowel in onze fysieke muziekshop als in onze handige webshop!

In onze shop vind je instrumenten en accessoires van bekende A-merken, maar ook meer betaalbare alternatieven. Van gitaren en drums tot piano’s en nog veel meer – we hebben alles wat je nodig hebt om jouw muzikale reis te starten of voort te zetten. En we hebben meer dan alleen instrumenten! Denk aan snaren, drumvellen, voetsteunen, gitaarhoezen, stemapparaten, kabels, drumsticks, rietjes, gehoorbescherming en een geweldig aanbod aan muziekboeken en partituren – en dat alles voor democratische prijzen! Heb je elders een lagere prijs gezien? Kom erover praten met ons!

Bij Click-Track hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en advies. Voel je thuis bij ons en test vrij onze instrumenten en toebehoren uit. We staan altijd klaar om je technische ondersteuning te bieden en indien gewenst kunnen we je bestelling ook aan huis leveren.

Heb je een instrument dat wat liefde en aandacht nodig heeft? Geen probleem! Bij ons kun je terecht voor alle reparaties, of het nu gaat om het vervangen van een snaar, het afstellen van je elektrische gitaar, het herfretten van je basgitaar, het repareren van je versterker of het vervangen van je drumvellen. En we helpen je graag, ongeacht of je het instrument bij ons hebt gekocht – iedereen is welkom! Raadpleeg hier onze prijslijst herstellingen!

Bij Click-Track combineren we muziek met de charme van een landelijke omgeving. Kom langs en ontdek de magie van muziek!

We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Wouter en Vicky

P.S. Vergeet niet onze openingsuren te raadplegen!

Onze winkel

Onze merken