Muziekshop

Kom en ontdek onze gezellige shop voor al jouw muziekbenodigdheden!
Wij bieden je graag professioneel advies en een uitstekende service!

Graag tot binnenkort!

Click-Track is een muziekshop waar u een ruim aanbod kan vinden van degelijke en kwalitatieve muziekinstrumenten en toebehoren. Naast onze muziekshop, kan u ook 7/7 terecht in onze webshop.

We hebben muziekinstrumenten en toebehoren van diverse A-merken, maar ook heel wat betaalbare alternatieven,  u kan bij ons allerhande accessoires (naast gitaren, drums, piano’s, dus ook snaren, drumvellen, voetsteunen, gitaarhoezen, stemapparaten, kabels, drumsticks, rietjes, gehoorbescherming, een groot aanbod muziekboeken en partituren, … ) vinden en dit aan democratische prijzen! Zag u elders een lagere prijs? Praat erover met ons!

Graag staan we elke muzikant bij met persoonlijk advies en hopen we dat u zich bij ons thuis voelt om vrij onze instrumenten en toebehoren uit te testen. We bieden u de nodige technische ondersteuning en leveren desgewenst ook aan huis.

U bent eveneens welkom bij ons voor al uw herstellingen (raadpleeg hier prijslijst), of het nu gaat om het vervangen van een snaar, het afstellen van uw elektrische gitaar, het herfretten van je basgitaar, de reparatie van je versterker of het vervangen van je drumvellen, … uiteraard ook indien het instrument niet bij ons is aangekocht, iedereen is welkom!

Benieuwd naar muziek in een landelijke omgeving? Tot binnenkort!

Wouter en Vicky

Raadpleeg hier onze openingsuren!

Onze winkel

Onze merken