Leerlingenplatform

Bestaande leerlingen, log hier in in Classy School

Muzieklessen

Welkom bij Click-Track, waar muziek de passie is en jij de hoofdrol speelt!

Heb jij een liefde voor muziek en droom je ervan om te drummen, gitaar te spelen, bas te rocken, te zingen, piano te betoveren, ukulele te tokkelen of mee te bewegen op de opzwepende beats van de djembe? Dan is Click-Track de ideale plek voor jou!

Of je nu een kind bent of een volwassene, een beginner, gevorderd, of je wilt je voorbereiden op een examen – bij Click-Track kan iedereen privélessen volgen op zijn eigen tempo, niveau en voorkeur. En het beste van alles? Voorkennis van notenleer is helemaal niet nodig! Onze lessen zijn individueel, behalve de workshops.

Je kunt wekelijkse lessen volgen van maandag tot zaterdag, zowel overdag als ’s avonds. En als je een druk schema hebt, kun je zelfs kiezen voor af en toe een les!

Ontdek ons uitgebreide aanbod van muzieklessen onder “Ons Aanbod” en kom meer te weten over de lessen, werkwijze en tarieven. Inschrijven kan op elk moment, maar let op, de online inschrijving is pas volledig is na betaling.

“Het mooiste van muziek maken is dat het een geweldige uitlaatklep is. Baaldag, rotopmerking, wat dan ook, in muziek kan je je ei kwijt, de gitaar, de piano, de drum, het zijn een voor een geduldige vrienden. Muziek maken stimuleert de creativiteit, zo blijkt uit onderzoek, zodra je de basis onder de knie hebt, kun je gaan variëren zoveel je wil. Kortom muziek maken is goed voor je concentratie, doorzettingsvermogen en kan ook een leuke teamsport worden.” artikel uit Happinez – bewust ouderschap.
Er komen het hele jaar op regelmatige basis plaatsen vrij, dus check regelmatig!
Onthoud: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Mocht je hierbij vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen of gewoon even langs te komen. We staan voor je klaar!
Kom en ontdek jouw muzikale avontuur bij Click-Track! We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te gaan rocken! 🎵🤘

Schrijf je hier in voor de muzieklessen:

Gitaar
Drum
Basgitaar
Zang
Ukelele
Meer info? Tarieven?