Leerlingenplatform

Bestaande leerlingen, log hier in in Classy School

Muzieklessen

Heb jij een liefde voor muziek en gaat jouw passie uit naar drum, gitaar, bas, zang, piano, ukulele, of wil je je laten meevoeren op de beats van djembe ... ?
Dan is Click-Track de ideale plaats voor jou!

Van kinderen tot volwassenen, beginner, gevorderd of ter voorbereiding op een examen…iedereen kan op zijn/haar eigen tempo, zijn eigen kunnen en wensen privéles volgen bij Click-track. Voorkennis notenleer is niet nodig, alle lessen zijn individueel op de workshops na. De lessen gaan door op wekelijkse basis van maandag tot zaterdag (zowel overdag als ’s avonds) , je kan ook kiezen voor af en toe 1 les!

Klik bij “Ons Aanbod” op jouw favoriete muziekles en kom meer te weten over de lessen, werkwijze en tarieven! Inschrijven kan alle dagen! (opgelet de online inschrijving is pas volledig na de betaling)

“Het mooiste van muziek maken is dat het een geweldige uitlaatklep is. Baaldag, rotopmerking, wat dan ook, in muziek kan je je ei kwijt, de gitaar, de piano, de drum, het zijn een voor een geduldige vrienden. Muziek maken stimuleert de creativiteit, zo blijkt uit onderzoek, zodra je de basis onder de knie hebt, kun je gaan variëren zoveel je wil. Kortom muziek maken is goed voor je concentratie, doorzettingsvermogen en kan ook een leuke teamsport worden.” artikel uit Happinez – bewust ouderschap.
BENIEUWD?? OP 28 MEI 2023 om 15u in OC De LIER hebben we ons leerlingenconcert!
Steeds welkom! Kaarten in voorverkoop? KLIK HIER!
Opgelet – je inschrijving is pas rond, na ontvangst van de betalingproblemen hiermee? Mail of spring even binnen bij ons!

Schrijf je hier in voor de muzieklessen:

Ons Aanbod

NIEUW! Songwriting

Gitaar
Drum
Basgitaar
Zang
Ukelele
Meer info? Tarieven?