Over ons

Wij zijn Wouter en Vicky, reeds in 2013 openden wij de deuren van Click-Track op het Sint-Jansplein in Hemelveerdegem. Wat begon als vooral een drumschool, is uitgegroeid tot een volwaardige privé-muziekschool, die ondertussen meer dan 250 leerlingen heeft en 15-tal lesgevers. Zo kan je bij ons lessen drum, gitaar, zang, basgitaar, ukelele, piano volgen en zijn er tal van interessante workshops.

Op 25 juni 2016 openden we ook onze muziekshop. Het assortiment instrumenten en benodigdheden is reeds erg uitgebreid, en het aanbod zal nog groeien. De online webshop was er in 2018. Momenteel zijn we druk bezig met de uitbreiding van de muziekshop zodat onze muziekshop een ontmoetingsplaats blijft waar muzikanten zich thuis voelen en de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen.

We hopen dat de landelijke omgeving voor iedereen inspirerend kan werken en dat jullie de weg vinden naar onze gezellige shop!

wordt uiteraard vervolgd…

 
 

Wouter Van den Bossche leerde op 10- jarige leeftijd zijn eerste slagen bij de plaatselijke fanfare uit Sint- Lievens-Esse. Hier groeide zijn interesse voor het drummen en wat later schreef hij zich in aan de muziekacademie van Herzele en Aalst. Hij volgde er les bij Karel Van Marcke, die hem liet proeven van de jazz en lichte muziek en hem enkele jaren later klaarstoomde voor zijn ingangsexamen aan het Conservatorium van Gent. Gedurende de jaren volgde Wouter nog privélessen bij Kris Durinckx, Dré Pallemaerts en Herman Pardon.

Aan het Stedelijk Conservatorium van Gent kreeg Wouter o.a. les van Mimi Verderame, Arnoud Gerritse, Toon Van Dionant, Teun Vebruggen, Marc Godfroid en Frank Vaganée. In juni 2010 behaalde Wouter zijn Masterdiploma Jazz en Lichte muziek aan het Stedelijk Conservatorium van Gent.

Wouter gaf gedurende de voorbije jaren les aan muziekscholen en privéscholen te Zottegem, Oostende, Leuven, Zwalm, Sint-Niklaas,… en uiteraard bij Click-Track.

Vicky Van der Biest staat in voor het logistieke gedeelte, IT, marketing, planning van de lessen, aanspreekpunt voor de leerlingen en lesgevers en kan je haar ook terugvinden achter de toonbank van je favoriete shop!

Zij is na haar lerarenopleiding, na enkele jaren lesgeven, in de IT-wereld terecht gekomen, om enkele jaren later de bank en verzekeringswereld in te stappen.

Wouter en Vicky geven je met plezier muzikaal advies bij Click-Track muziekschool en muziekshop!